Industri                                   Nettbutikk med PayPal eller kreditkort, Klikk her   

Søk etter referanser og produker for QMI behandlinger på forskjellige biler, båter, utstyr og forhandlere.
Bruk motorbehandling, innvendig motorvask, girbehandling, turbobehandling og drivstofforbedrer.

Alle typer biler er behandlet med QMI Motorbehadling.

Frank Ludviksen frankedo@gmail.com 22.10.2012 Les om noen: Tilbakemelding fra Fatter som har prøvd 3 trinns behandlingspakke på sin Volvo 740. gått ca 400 000 Motoren er ikke til å kjenne igjen den går mye roligere, hører den så vidt på tomgang, starter lettere og kan skyve inn chok tidligere enn før. Skal prøve girbehandling også da den er treg å få i gir. .

Les mer hva kunder sier...

Bestill her...

Alle båtmotorer får samme fordeler uansett størrelse, de øker effekten, sparer olje og drivstoff

Før hadde jeg problemer med at alarmen gikk på 750 omdreininger p..g.a. lavt oljetrykk. Etter ca 2,5 til 3 times kjøring i garasjen med ferskvannskjøling på sjøvannspumpen, som motoren hentet fra samme fat som eksosen gikk i, endret oljetrykket seg til ca 2,3 kp på 700 omdreininger og dette er uten belastning. På 3500 omdreininger er trykket nå på 6,0 kp uten belastning. Motoren går også finere. Ja alt har endret seg til det mye, mye, mye bedre. Det finnes det ikke et bedre verktøy for motoren enn en QMI motorbehandling. Min VOLVO PENTA AQAD 30A ble som ny. Alle parametere for motoren som er oppgitt som ny, er de samme som jeg har nå etter behandlingen med QMI MOTORBEHANDLING, og det kun 3 timers kjøring uten belastning. Motoren tar 9,5 liter, jeg tappet av 3 liter og tilsatt 3 liter QMI motorbehandling. Les flere uttalelser, klikk herr

Bestill her...

Roy Arnfinn Olsen, Finnsnes.

Motorsykler blir stillere og raskere

Jeg har nå brukt QMI og Royal Purple i to år på min Kawasaki Vulcan VN900 og ville bare gi deg en tilbakemelding på det. Jeg brukte QMI motorbehandling på sykkelen når den hadde gått ca 6.000km. Da var motoren innkjørt, men den bråkte noe forferdelig og det var mange rare lyder fra den, noe som ikke er helt uvanlig fra V-twin motorer. Etter å ha fylt på QMI og RP og kjørt i 30 minutter var det som en helt ny motor. Alle uønskede lyder var borte og det var kun vanlig lyd fra innsug og eksos som var igjen. Motoren og girkassen gikk helt fri for støy fra gear/ventiler/drev. Før QMI behandlingen så var jeg nesten bekymret for om motoren var i god stand eller ikke. Etter behandlingen var det ikke tvil - motoren hadde det veldig bra. I dag har jeg kjørt over 30.000 km med sykkelen uten å gjenta QMI behandlingen og den går ikke bare bra - den blir faktisk bare bedre og bedre. Jeg har også merket en annen effekt med Royal Purple. Med vanlig syntetisk olje slår radiatorviften seg ganske fort på og jeg hører den gå selv i april. Med Royal Purple skal det være betydelig varmere i været før denne viften slår seg på - gjerne ikke før i slutten av mai. Dette kan tyde på at motoren går lettere og mindre varm med RP enn med vanlig olje. Jeg er veldig imponert over QMI og hva den kan gjøre for en motor. Den holder også lenge. RP er også klart den beste oljen jeg har funnet og kombinasjonen QMI + RP er blitt standard på alle mine biler og motorsykler. Med vennlig hilsen Andreas Hope 1346 Gjettum Mobil +47 93029078 Les flere uttalelser, klikk her

Bestill her...

Aquapel- for bedre sikt

Her ser du bilde av en frontrute som har kjørt i flere dager uten spylevæske. Den siden som var behandlet holdt seg ren mye lengre. Her er en annen uttalelse: Det var en dag i vinter 2010/2011. Veiene på vestlandet har det siste året vert mildest talt elendige. Denne dagen regnet det som om alle sluser var åpne. Vegen var skitten etter mye nedbør, først med snø, så med regn. Vegbana vistes som en berg og dalbane. Med svokk og humper over alt. Jeg møtte da en semitrailer i høy fart som trefte akkurat en slik svokk. Det var en enorm stor damm. Da traileren kjørte ned i dammen måtte vel jeg få hele dammen rett i frontruta med et voldsomt smell. Ruta var brunsvart av tykkt skittent vann. Men det rare var at sekundet etter var ruta like blank. Dette uten at viskerene var i gang til tross for så mye nedbør. Jeg kjørte i ca 80 km/t. Da er det ikke behov for viskere med Aquapel på frontruta. MB. Du treng ikke å kjøre i 80 for at det skal virke. Virket godt også i 50. Jeg kan ikke annet enn anbefale AQUAPEL Glassbehandling. Les flere uttalelser, klikk her

Bestill her...

mvh Leidulf Hamnøy

 


Velkommen til QMI SCANDINAVIA
Med over 30 års erfaring innen bransjen, er vi i dag stolte av å kunne tilby våre kunder et stort produktutvalg innen forskjellige typer av motorbehandling. Med sin unike sammensetning har QMI produktene løst en rekke problemer som har med friksjon i drivverk å gjøre. Med utfordringer som høy varme, store belastninger og under uvanlige driftsforhold, har QMI behandlingen vist sin styrke.  I disse dager med høye drivstoffpriser, så kan besparelser av forbruket på 2-5 % forventes. En behandling med QMI, er ikke en utgift, men en inntekt. Er du ikke fornøyd med QMI behandlingen, så gir vi deg pengene tilbake.
PTFE - Verdens glatteste stoff
QMI behandlingen er ikke en oljetilsetning (med oljetilsetning menes et produkt s
om skal forbedre oljen), men en metall behandling som beskytter friksjonsflatene på en unik og langvarig måte. Behandlingen inneholder PTFE (Polytetrafluoreten) og som omtales som verden glatteste stoff. Det kan sammenlignes med våt is på våt is…..
Våre gamle nettsider er historiske, klikk her

Ønsker du å lese mer om PTFE, klikk deg inn på Wikipedia.
Longlife oljer ( Langtidsoljer 30.000 km oljeskift intervall) skaper store problemer p.g.a. avleiringer. Klikk her og les hva som ¨må gjøres.
QMI behandling
Under bruk vil QMI med sine nano - partikler av blant annet PTFE bli transportert rundt i systemet, hvor de først rengjør kritiske overflater, før de fester seg til friksjonsflaten på samme måte som eloksering av aluminium. Så istedenfor metall mot metall, blir det PTFE mot PTFE. Jo høyere trykk, desto glattere blir det. Denne mikrotynne metallbehandling, (0,5-1 mikron) vil ikke påvirke kritiske toleranser i systemet og vil beskytte utsatte flater i en lang periode.
Les om emulgerings problemer for diesel og vann i konkurerende drivstofforbedrere, klikk her

Copyright 2010 © QMI | Designed by HC reklame